Пълна листа с доказани професионалисти, с водач Томислав Дончев регистрира ГЕРБ-Габрово за изборите на 2-ри октомври

Областният координатор на ГЕРБ-Габрово Цветомир Михов и общинският ръководител Добромир Проданов регистрираха пълна листа с изцяло местни кандидати за народни представители. Нейн водач е Томислав Дончев, който през годините е бил вицепремиер, евродепутат, министър, народен представител, кмет и преди всичко габровец, на който жителите на областта разчитат за развитието на региона.

„Смисълът на политиката е да се създава и съгражда, хората да усещат и виждат развитието. Ние сме доказали, че това го можем, че експертизата и опитът са при нас. Вярвам, че тази година и половина, в която държавата не се развиваше, напротив – изпадна в криза и инфлация, много по-висока от европейската, ще е урок за всички партии, че в политиката не може само с викане, обиждане и критикуване”, коментира Томислав Дончев.

След него в листата се нарежда Невена Минева – заместник-кмет на Габрово, народен представител в 45-тото НС, областен управител на област Габрово, юрист по образование. Следват инвазивният кардиолог д-р Мирослав Стоянова, който е и общински съветник в Габрово, Деница Вачкова от Дряново – експерт по социални дейности и бивш заместник-кмет на Община Дряново, архитект Константин Брънеков от Трявна, Атанас Атанасов от Севлиево – икономист по образование, Марияна Атанасова – дългогодишен кметски наместник на кметство Балани, компютърен инженер по образование. Осми е десният политик от квотата на СДС Веселин Данчев – общински съветник, инженер по образование, предприемач.

„Нашите кандидати са уважавани от съгражданите си личности, доказани професионалисти в сферите си и ангажирани общественици. И най-важното – всички те са местни хора. Съжалявам да видя, че и този път в листите на други партии има водачи, които не са свързани с Габрово, а някой от тях са и политически номади. Смятам, че това е обидно за габровци и жителите на региона”, коментира областният координатор на ГЕРБ Цветомир Михов.

 

Още по темата:

Сподели: