Невена Минева: Програмата за енергийна ефективност се доказва като един от успехите на ГЕРБ

Кандидатът за народен представител на ГЕРБ в Севлиево Невена Минева присъства на пресконференция и на първа копка по проект „Въвеждане на мерки за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради в град Севлиево на адрес: ж.к. „Митко Палаузов“ бл.5, ул. „Стефан Пешев“ №18 и ул. „Ален Мак“ №4“, финансиран по Оперативна програма „Региони в растеж” 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Дългогодишният областен управител на Област Габрово и кандидат за народен представител от ГЕРБ – Севлиево поздрави екипа на проекта и общинската управа, която успя да реализира едни от най-добрите резултати в страната по отношение на програмите с европейско финансиране.

“Това е плод на общите усилия на властите на всички нива и вярвам, че това е правилната формула за развитие”, каза тя и припомни, че “по националната програма за енергийна ефективност в Севлиево са санирани 9 сгради и жилища на над 700 домакинства. По ОПРР са санирани 23 сгради и жилищата на 294 домакинства. След днешното събитие и втория проект, по който общината работи, предстои саниранирането на още 6 жилищни сгради, в които живеят 295 домакинства”.

Невена Минева беше категорична, че “програмата за енергийна ефективност е само един от успехите на ГЕРБ и това се усеща от всички семейства, които живеят в санираните жилищни сгради – разходите за отопление са намалели драстично, а цената на имотите се е покачила”.

По думите й “програмата трябва да продължи, за да се постигне равнопоставеност между всички жители в общината”. Тя изрази надежда, че това ще се случи, защото хората са мъдри и на 11 юли ще се доверят отново на ГЕРБ, за да продължи работата по приоритетите.

“Нищо в този живот не става от днес за утре и успяват само онези общества, които с търпение и постоянство вървят към набелязаните цели в името на поколенията след нас”, каза Минева в заключение.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Сподели: