Трио „Звън” влезе в представителния каталог на Община Чепеларе

Примите от трио „Звън” Снежана, Павлинка и Миглена направиха нови аудио записи на три песни в студиото на музиканта Димитър Ангелов от Асеновград. Песните ще влязат като клипове в съкровищницата на телевизия Фолклор ТВ. Аранжиментите отново са на виртуоза на акордеона  Димитър Ангелов, който работи с триото вече няколко години. Засега обаче трите дами пазят в тайна имената на песните, но обещаха, че те ще са както винаги много емоционални и с тях ще зарадват своите зрители и почитатели.

Своя дебют на това музикално събитие в Чепеларе дамите направиха още в първото издание на фестивала, който се проведе на площад Олимпийски в  „Зеленото сърце на България“ миналата година. Тогава те грабнаха първата награда на националния фестивал за шлагери „Полъх от минали мечти“. Още тогава оставиха силно впечатление с артистично поднесените си песни и своята оригинална визия. Последвалата специална покана за участие във втория фестивал разкри голямото желание на чепеларци да се срещнат отново със своите любимки.

Най-голямата изненада и награда за трите севлиевки дойде, когато видяха своя снимка за реклама на фестивала в луксозен журнал – каталог за миналото и бъдещето на Община Чепеларе.

По-късно на фестивала, триото се срещна с Роси Кирилова. Тя беше приятно изненадана, че Звън пее тригласно по нейните аранжименти, които певицата лично им подари в знак на приятелство. Това са едни от най-хубавите песни на голямата звезда, които вече са в репертоара на „Звън“.

Сподели: