Четири награди за Гала, Ивета и Симона от международен фестивал

Вокалистките на „Upstream Voices”  Гала, Ивета и Симона се завърнаха с четири награди от деветия Международен фестивал за изпълнители на популярна музика и танци „Дъга над Клептуза”, който се проведе във Велинград.

Гала Ботева получи златен медал и диплом в категория индивидуални изпълнители, трета възрастова група. Младият талант на „Upstream Voices”, чиито вокален педагог е Ценка Горалова, за пореден път показа перфектно сценично присъствие и вокално майсторство в изпълнение на популярните хитове „Първите две сълзи” на Тони Димитрова и „Rise up” на Андра Дей.

Седемнадесетгодишната Ивета Петрова от Габрово стана първа в четвърта група. Тя грабна златото и диплом след като успя да впечатли журито с председател доц. Етиен Леви, Мими Иванова и Хайгашод Агасян с магнетичната си визия, топъл тембрист глас и перфектна интонация. Ивета изпълни песните „Докога” на Нели Рангелова и успешния хит на Бионсе „Love on top”.

  Симона Захариева се завърна със сребърен медал в четвърта възрастова група. Талантливата севлиевка получи също и сиплом за емоционалното и модерно представяне на „Един срещу друг” на Михаела Маринова и „I have nothing” на Уитни Хюстън.

Гала и Симона участваха и в категорията вокални дуети, триа и групи. Новият севлиевски дует получи втора награда за чудесното си представяне с песните „Пролет” на Георги Христов и Петя Буюклиева и най-новия хит на Кристина Агилера и Деми Ловато „Fall in line”.

 

Още по темата:

Сподели: